Skoler og daginstitutioner

Tilbud til skoler og daginstitutionerne

Musikforløb i institutioner og skoler

 

I Kulturskolen arbejder vi på et kontinuerligt  samarbejde med skoler og daginstitutioner i Vesthimmerland. Vi lever af at samarbejde. Vi kan som institution tilbyde mange forskellige former for undervisningsforløb af kortere eller længere varighed. Dialogen med den enkelte skole eller institution er en meget vigtigt faktor for os - på den måde snakker vi os til rette og lægger de muligheder frem, vi kan se og byde ind med på netop din skole. 

Vi har mange strenge at spille på og mange farver at male med, og i et samarbejde arbejder vi på at få begge institutioners fagligheder i spil til glæde og gavn for børnene. Kulturskolen lever af at stimulere og udfordre fantasien sammen med vores samarbejdspartnere. 

Vi planlægger vores forløb i en grundig dialog med den enkelte skole og har stor erfaring i at udarbejde kortere og længere og meget forskellige undervisningsforløb i samarbejde med skoler og institutioner. Vi 'tænker ud af boksen' og kan byde ind med vinkler og idéer set fra et kulturskoleperspektiv.. Kort sagt - vi er sjove at lege med, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har lyst til et samarbejde! Så ser vi på mulighederne sammen. 

Kontakt Malene Wennerlin for mere information